Velkommen til Pirates Cup


Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen til Sørlandets store basketballcup! Årets utgave er den 25. i rekka! Mange deltakere ga tilbakemelding om at Pirates Cup 2018 var den beste Pirates Cup de hadde vært med på. Nå er målet vårt å bli enda bedre!

Nytt i år er at vi retter vårt fokus på yngre lag, og tar sikte på å arrangere en knall turnering for barn og ungdom i alderen 8-19 år. Dette betyr at den tidligere "seniorhelgen" blir omstrukturert til en invitasjonsturnering med begrensede plasser, og foregår samtidig som ungdomshelgen.

Som alltid går Pirates Cup første helgen i juni, og arrangeres dermed
30. mai - 02. juni 2019

FRIST FOR PÅMELDING av lag med rabatt
er 17. mars. Deretter ordinære priser med aller siste påmeldingsfrist 21. april.

OBS! Det eneste som er sikkert er at Pirates Cup 2019 blir den første helga i juni, all annen informasjon på nettsiden gjelder Pirates Cup 2018 og det kan komme endringer. Vi jobber nå med planlegging av Pirates Cup 2019 - vårt 25-års jubileum, og vil oppdatere sidene i overgangen 2018/2019, så følg med! - Kristiansand Pirates (25.09.2018)

Cup med høy kvalitet!
Vi ønsker å levere en turnering med kvalitet i alle ledd, og gjøre både spillere og ledere så fornøyde at de allerede på vei hjem fra Kristiansand tenker at de ønsker å komme tilbake neste år! Alle kampresultater og tabeller blir fortløpende oppdatert på www.piratescup.no. Vi tilbyr også diverse "Pirates Cup-utstyr". Deltakerne i 2018 ga oss mange gode tilbakemeldinger under og etter turneringen, og vi jobber for å gjøre Pirates Cup 2019 til en ENDA bedre opplevelse!


Velkommen til basketball-Kristiansand!

Kommentarer