Annen Info


Aquarama-kveld - Kart
Fjorårets store hit er tilbake! Aquarama bad er et av Norges største badeanlegg, med flere typer basseng, badstuer og hoppetårn. Vårt samarbeid med Aquarama gir oss alle en mulighet til å få hele Aquarama for oss selv!

Etter stengetid, lørdag 02. juni, kommer Aquarama til å være tilgjengelig for alle våre deltakere som har gått til innkjøp av Standard-/Premium-pakken eller Aquarama-kveld tillegget. Det vil være fri lek her og vi vil i tillegg til dette vise noe underholdning (NBA-kamp, film e.l.) på en storskjerm ved det store bassenget inne i Aquarama.

Det er Aquarama selv som står for sikkerheten rundt arrangementet, så vær sikre på at deres barn og unge er godt tatt være på. Se mer på www.aquarama.no.

Seniorhelg?

Mange kjenner sikkert til at vi tidligere også har arrangert en seniorhelg. Vi har dessverre opplevd denne som mindre og mindre seriøs over årene, der denne har hatt tendens til å lide av useriøse deltakere som ikke møter til kamp/knapt kan spille/lukter av alkohol under kamper.

I tillegg krever det penger og ressurser av oss å arrangere vår turnering over 2 helger, slik at vi nå har bestemt oss å gå vekk fra det gamle formatet.

Det nye formatet for seniorlag er en invitasjonell turnering, der vi i første omgang satser på å ha 6 seniorlag på både dame- og herresiden. Denne vil nå foregå samtidig som ungdomsturneringen. Etter årets turnering kommer vi til å vurdere det nye formatet og bestemme veien videre.

Om ditt lag føler at dere burde være en av de inviterte klubbene, ta kontakt med oss på info@piratescup.no.

Kommentarer